Day 03 – Your parents

Föräldrar.
Ja det finns nog mycket att säga om dom men tänker nog inte gå in på det för mycket för det är alldeles för starka känslor för mig.
Men när jag växte upp var vi väl en helt vanlig familj. Mina föräldrar separerade (ej gifta) när jag var 10år och valde då att bo hos båda två lika mycket. Men när jag väl blev 12år tror jag så stod jag inte ut att bo hos min pappa så mycket för jag längtade bara hem till mamma eftersom jag trivdes bäst där. Så bodde varannan helg hos pappa, min syster bodde varannan helg hos mamma så vi träffade varandra bara på helgerna. Sen när jag blev 14år och min syster och min bror hade flyttat så mådde jag bara dåligt hos pappa då han aldrig var hemma och jag inte fick göra nått kändes det som och jag hade en "ond" styvmamma kan man väl säga som jag faktiskt hatade! Jag valde att bo hos min mamma hela tiden och har gjort det sen dess.
Har starkare relation till mamma än vad jag har med min pappa.
Mer tänker jag inte säga.

Men just nu är min familj min mamma såklart och min älskade systerdotter som betyder mest, men det är klart hon är ju minstingen nu, inte jag längre.

Kommentarer
Postat av: malin djupström.

oh vilken söt bild! :)

2010-12-11 @ 15:10:34
URL: http://malindjupstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0