ÄLSKA SKOLAN!

.. nej verkligen inte!
Två av lärare är sjuka idag vilket innebär ännu en onödig skoldag, jag som ville vara hemma i min varma säng.
Menmen livet är inte rättvist. Får sova igen när jag kommer hem.


MUGGAR <3


Indiska 59kr (?)
Té dags i en av mina grymma muggar. Puss!

STUDENT 2011

ÄNTLIGEN, har jag hittat min studentklänning och beställt mer varor från vårat nagelföretag LCN så nu kan jag göra snygga naglar i olika färger med eller utan glitter, HAPPY!
Såklart ska ni få se bilder på några naglar som jag gör men måste ju ha några som vill ha färggelé såklart.


NAIL ART!






Några av dom nail art som jag gjort, det svarta lacket är matt men syns inte så väl tyvärr.

PARTY IN FINSPÅNG!

igår vart det party i finspång och det var helt okej, men hade helt andra planer för gårdagen men det ändras ju alltid. och det bästa var att jag slapp gå hem, he!


2 år, mitt hjärta!


Nu är mosters unge hela 2 år, älskar dig min unge, bästa vän, alltid!

++++

Snart ska jag bege mig mot tandläkaren och kolla hur mina tänder mår. Efter det har jag lovat en kompis att följa med honom för att hämta sin nya bil. Sen när jag kommer hem ska jag lägga mig direkt för mår inte alls bra. Just nu vill jag bara ha vår med sol och varmare väder. Längtar så enormt till min födelsedag, kryssning, balen och sen studentveckan/studenten!!!


AWARDS

Jag har ju fått några utmaningar har jag sett men har struntat i det för har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva men får väl ge det ett försök nu då.

1. Jag saknar mina killkompisar mest av allt ibland, sakerna vi gjorde och hur jävla lycklig jag alltid va med dom.

2. Jag är nog världens lataste människa vilket redan många av er vet. Älskar att sova och bara ligga i min säng och kolla på filmer.

3. Jag ser min pappa som min "idol", hur bra det går för honom i livet. Har aldrig sett honom gråta, vara sjuk eller ens lite ledsen i hela mitt liv! Även fast han och jag inte går i hopp för fem öre, bråkar typ jämt när vi ser varandra så ser jag endå upp till honom. förstår det inte ens själv men så är det.

4. När jag pluggar så läser jag högt för mig själv. Eller nästan alltid..

5. Jag älskar mörker, som när jag bodde hos pappa i vårat gamla hus så bodde jag i källare och tyckte det var hur skönt som helst att sitta där vid datorn helt själv i hela huset och nersläckt överallt! Underbart skönt.

Jag utmanar den som vill!

RSS 2.0