the number one

snart dags att bege sig mot jobbet.
helgen har varit helt okej bortsätt från alla slagsmål i finspångs hörn. imorgon förmodligen blir det att träffa bästa vännen innan hon åker utomlands i två veckor, hur ska man överleva. hoppas tiden rinner förbli och att hon inte är brunare än mig när hon kommer tillbaka. hello solarium. hehe.



worth it?


it hurts

en dag ledig efter ett jobbpass på 16 timmar, rekordet.. änsålänge.
är inte på topp just nu, en kniv i ryggen kan man säga. hoppas jag har fel annars blir jag så sjukt besviken och sårad. men vill inte tänka på saken just nu för det gör det hela bara så mycket värre. blir att se på film med en av dom bästa grabbarna sen. imorgon kommer nisse hem från göteborg så då blir det bio. skönt att ha lite tid för vänner nu känner jag, precis vad jag behöver. dock åker min bästa vän utomlands snart, damn you girl, im gonna miss you!

hope.

happy moment, really.

har inte skrivit på ett tag för har åkt lite ambulans och legat inlagd på sjukhus och lite grejer. proverna visa nån slags inflamation i magen fast dom var inte säkra för så fort man spyr lite så är det ju vinterkräksjukan även fast proverna visar nått annat, fick åka hem för dom ville inte jag skulle smitta ner dom gamla på sjukan. men tillbaka imorgon för lite nya prover.
har gått ner några kilo nu eftersom man inte ätit på 4 dagar. likblek som ett spöke känner jag mig som också. roligt. men imorgon ska jag tillbaka till jobbet för står inte ut att vara hemma en dag till.
nej nu ska man inte klaga, finns dom som har det värre. har fått tid att vila ut ordentligt nu i alla fall vilket har varit ganska så skönt.
nu ska jag tigga massage av mamma sen ska jag kolla på lite serier innan jag ska sova. pusss


living the dream

bor ju som sagt hos min kusin nu i två veckor och det är hur skönt som helst. fast lite lat blir man av att ligga i soffan hela dagen om man inte jobbar eller har kunder vilket jag har varje dag som tur är annars skulle jag nog sovit i ett dygn om jag inte var tvungen att gå upp.
idag efter jag haft min nagelkund åkte jag och kolla på lite hockey och det påminner mig om gamla dagar då jag själv åkte skridskor, miss it. by the way kanske jag ska börja träna handboll igen vilket jag också saknar som fan. tur att jag känner tränaren sen långt tillbaka så han ska träna mig lite själv först så jag fårse lite om det är nått att satsa på igen. spännande.
nej nu tillbaka till soffmyset :)


twenty fucking two


får väl säga grattis till min lilla-stora syster som blir hela 22år idag.
ska fira det med käk och bowling på jobbet. blir nog bra när jag vinner över alla på bowling.
puss

give me some love

idag blev det träning (om man nu kan kalla det träning) och självklart lite relax på det. sen blev att stanna och köpa lite mat, tacos fick det bli och nu är man så mätt så man inte kan komma upp ur soffan. men har haft en kanon kväll med min bästa vän och det tackar jag så mycket för.
borde egentligen packa väskan eftersom jag flyttar till kusinen imorgon och blir borta i två veckor men har ingen lust. får bli sista minuten packning som vanligt så man glömmer typ allt det viktiga. har inte direkt det bästa minnet. fårse hur det går imorgon. nu ska jag sova och njuta av min sista lediga dag. men ska till jobbet ändå men inte för att jobba. syrran fyller år så blir lite bowling och mat med familjen. mys.
godnatt!

min bästa



visst är vi snygga i våra onepices.
min bästa.

naglar 2011-2012







over and out

håller på att baka min berömda kladdkaka och väntar på att min kusin och hennes kompis ska komma fixa naglarna hos mig. och sen ska jag föresten vara kattvakt åt henne när hon åker på smekmånad i två veckor. ska bli skönt att få vara för sig själv ett tag, lite närmare till jobbet också alltid ett plus i kanten.
bloggen är väl inte den bästa nu men ni skulle förstå om ni får se mitt schema just för tillfället.

KITTYCAT


min katt är cool. så är det bara. true love forever.

2012 is mine

2012 är mitt år, jag kommer göra det till mitt år.
underbara vänner, fyller 20år, i sommar ska jag göra en av mina största drömmar i uppfyllelse. om jag längtat efter detta år. underbara 2012.
ja fan detta kommer bli mitt år, ska inte låta nått komma ivägen.


you keep me smile the hole time

RSS 2.0