LOVE AND OTHER DROGS


Nu ska jag se denna längtade film på bio med saknade Mallanbrallan!
Så underbart skönt att vara hemma igen faktiskt, det är bra att åka iväg så man får längta hem lite.

SHOOOELOVE

Äntligen hemma, tänker inte ens tala om hur dåligt det gick för mig igår att ta mig hem. Men blev glad över att mina älskade skor hade kommit, materiell lycka it is!!

DAGENS SVARTA




VÄSTERÅS


Sitter här nyduschad med en kopp té. Väntar på att martin ska komma hem för då ska vi åka en sväng till Västerås och äta gott och bara umgås sista kvällen jag är här. Imorn går bussen tillbaka till finspång.

DEN MILITÄRA MATILDA

Så nu bjuder jag på bilder på mig med Martins militärutrustning som väger ton jag lovar!!
Och så tvinga Martin mig att försöka göra en situps med den där saken på mig och ja det sluta med att jag låg där på golvet som en fet padda. Haha men nu vet jag hur det känns att vara soldat.



SUGARFREE SHOES


Har kikat på dom här skorna länge nu och har tänkt att jag måste spara på pengarna men nej nu slog jag till för jag vill verkligen ha dom här skorna i vår när snön har försvunnit. Kommer inte ångra mig det känner jag på mig!


VÄLBEHÅLLEN

Framme i Enköping hel och fin!
Var dock inte det roligaste att åka buss i timmar och vänta i Västerås med massa konstigt folk på att nästa buss ska komma. Men nu är jag i alla fall här och har redan hunnit med att åka till Stockholm och hälsa på Erik och kolla medlodifestivalen och idag åka och kolla på Martins jobb inom militären eller nått.
Men nu ska jag kolla film och bara slappa med sjuklingenMartin!


Ska nog bli militär endast för att mössan klär mig så bra, ha!
Imorn får ni se hur hela uniformen ser ut på mig, lättroad man kan vara ibland.


HEJDÅ FINSPÅNG, HEJ ENKÖPING

Precis, snart går min buss från Finspång och tar mig till Enköping där min kära militäravän Martin väntar. Ska bo hos honom tills på torsdag. Hoppas han har lite roliga planer för oss, fast han ska dock jobba i veckan men efter han jobbat klart ska jag få kolla på allt vad dom nu styr med i lumpen, han jobbar som nått slags officer eller nått. Noll koll Matilda!
Men fan jag är redan nervös över alla bussar som jag ska åka, SJÄLV! Ska byta buss när jag kommer till Västerås klockan 9 på kvällen, hur ska jag veta vart och vilken buss jag ska med sen? Lite panik!

Hör av mig ikväll eller imorn hur allt har gått om jag nu har överlevt som sagt..

ONSDAG

Ledig idag, hur skönt som helst, fick sova läääääänge!
Men har dock inte fått så mycket gjort men hade iof inte så mycket att göra.
Men hann sola, fixa naglarna och sen käk med mamma och syster, så nu har jag bara lite plugg kvar som måste göras idag.
Min dator har blivit cp så den tar inte emot några bilder så kan bara bjuda på denna dåliga bild från kameran i datorn..

TISDAG

Jobbat hela dagen sen hem och fixa mammas naglar igen, tar två varje dag, haha.
Sitter lite och funderar vad jag ska gör om dagarna nästa vecka då jag åker iväg. Men som sagt ni får veta lite mer när jag är där för datorn hänger med så ska blogga lite om vad jag hittar på om dagarna på min lilla semester.

Men idag har iaf mina naglar sett ut såhär, likaså igår.


SOLSKEN + NAGLAR

Hur underbart har inte vädret varit idag? GRYMT!
Grymt skönt att Idas pappa körde oss till skolan idag för en onödig lektion som vanligt + att han var snäll och körde hem mig också även fast ida skulle till tobbe.
Men när jag kom hem fick jag en kund i naglar och det gick väldigt bra och hon vart hur nöjd som helst. Alltid lika roligt.
Men nu ska jag fixa mammas naglar och sedan kolla film och bara sova för imorn väntas jobb 10-18!



ÄLSKA SOLSKEN!


BLACK IS THE SHIT

Igår vart det en tripp till stan för lite krök hos Leo men det kändes mer som parmiddag men jag har fan alltid roligt med dom där filurerna! Längtar redan tills vi ska fira Pontus som fyller 20år om två veckor, Mallan vi måste gå på stan och leta efter något roligt till han innan jag åker!!!!

Längtar lite tills på fredag också för då sätter jag mig på en buss i 4 timmar för att åka till Enköping, blir borta en vecka och hoppas det bli lite roliga äventyr när jag är där, mer info får ni senare.

Men såhär såg jag iaf ut igår blev inte så många bilder tagna dock..

SOMETHING NEW



Praktik + spelkväll

Nu har jag varit på min praktik och herregud vad segt det var idag tack vare vädret!!
Men trivs så bra ändå i den lilla butiken.
Men ikväll väntas spelkväll med Mallan, Pontus och Leo. Så dom kommer till mig om en stund så tänkte passa på att skriva av mig lite.
Nej nu ska jag äta kladdkaka, Kyss och Smeeeek!



Otroligt vackta bilder från idag kunde jag bjuda på också!

GELÈNAGLAR

Ja jag vet att jag skulle börja blogga igen men vafan sakta men säkert fram, hehe.
Nu har jag i alla fall börjat göra gelénaglar här hemma så om ni vill att jag ska göra på er så hör gärna av er, tar inte alls mycket för det eftersom jag bara är nybörjare men tycker faktiskt det är värt pengarna!
Här är bilder från då jag gjorde på min syster.




RSS 2.0